Prvi poraz “Sunčanih”: Solaris izgubio u Budvi, Ćetković i Vukmirović nas “stajali glave”

Vaterpolisti Solarisa doživjeli su prvi poraz u Triglav A2 regionalnoj ligi. Poslije pet uzastopnih pobjeda, u 6. kolu poraženi smo na gostovanju u Budvi s 11:8.

“Sunčani” su dobro otvorili utakmicu i poveli 2:1 golovima Lipara i Begovića. Međutim, nakon toga domaćini rade seriju 4:0 i odlaze na ugodnih 5:2.

Tijekom treće četvrtine momci trenera Joška Krekovića nekoliko su puta bili na minus dva, čak i situacijama da dođu na jedan razlike.

No, svaku nadu u pozitivan rezultat uništio je  Vukmirović s dva gola u prvoj minuti posljednje četvrtine. U tom trenutku na semaforu je svijetlilo 9:5 za Crnogorce i bilo je jasno da ćemo morati put Šibenika s prvim porazom u sezoni.

U idućem kolu, u subotu 1. prosinca, vaterpolisti Solarisa na bazenu u Crnici dočekuju riječko Primorje.

Budva- Solaris 11:8 (2:2, 4:1, 1:2, 5:3)

Budva: Zubac (5 obrana), N. Dragović, S. Ćetković (1), Mitrović (1), Brguljan (1), Stojčić, Lobov, Vukmirović (4), Bogdanović, Danilović, P. Ćetković (4), Franeta, Razmadze, D. Dragović.

Solaris: Šparada (12 obrana), Malenica, Komadina, Štrkalj, Begović (2), Erak, Vlahović, Pelicarić (4), Bušelić, Bulat, Lipar (1), Koprčina, Jukić, Kreković (1).

Igrač više: Budva 2/5; Solaris 4/8.

Peterci: Budva -; Solaris 1/1.