“SUNČANI” SE BRZO VRATILI NA POBJEDNIČKU STAZU: U CRNICI S 15 PROJEKTILA “TORPEDIRANO” RIJEČKO PRIMORJE

Poslije prvog ovosezonskog poraza u Budvi, vaterpolisti Solarisa brzo su se vratili na pobjedničku stazu. U sedmom kolu Triglav A2 regionalne lige zabilježili smo i šestu pobjedu, svladavši u Crnici riječko Primorje 15:9 (4:2, 5:4, 1:2, 5:1). 

Činilo se da momci trenera Joška Krekovića kontroliraju stvari sredinom utakmice budući da smo vodili 8:4 i 9:5. Ipak, Riječani koje s klupe vodi proslavljeni Igor Hinić nisu se predavali, pa su došli na samo gol zaostatka (9:8).

Ipak, u završnici Solaris prelama stvari u svoju korist i samo “bilda” razliku do konačnih 15:9. Idućeg vikenda Šibenčane čekaju obveze u Kupu Hrvatske. Naime, od 7. do 9. prosinca igraju na polufinalnom turniru u Splitu u grupi s Jadranom, Mornarom, POŠK-om i Galebom. Dvije prvoplasirane ekipe izborit će sudjelovanje na final fouru koji je na rasporedu 22. i 23. prosinca u Dubrovniku.

U idućem ligaškom kolu, koje je na rasporedu 15. prosinca, vaterpolisti Solarisa gostuju u Novom Sadu kod Vojvodine.

Za Solaris su protiv Primorja igrali: Šparada (10 obrana), Malenica (1), Komadina, Štrkalj (2), Begović (1), K. Erak, Vlahović (2), Pelicarć (5), Bušelić, Bulat, V. Erak (1), Koprčina (1), Jukić, Kreković (2).