Poraz “Sunčanih” u Nišu

Domaćini su s 3:1 dobili prvu četvrtinu. A do kraja poluvremena smanjili su “Sunčani” zaostatak na minus jedan. No, treća dionica igre nije nikako bila dobra za šibenske vaterpoliste koji su primili tri gola, a nisu postigli niti jedan. Veliki zaostatak do kraja utakmice nisu uspjeli anulirati i vrijedni bodovi ostali su domaćoj momčadi.

Nakon nedjelje i poraza od Radničkog, novi poraz lišio je Šibenčane i vodećeg mjesta na tablici. Preuzeo ga je Radnički koji je na plus dva i ima još dvije utakmice.

Solaris čeka još samo jedan dvoboj, gostovanje kod Primorja u Rijeci. A postoji bojazan da bi ga poslije zadnje utakmice mogla prestići i Budva koja također ima još dvije utakmice do kraja, a trenutno je na minus dva boda.

Nais – Solaris 7:4 (3:1,1:2, 3:0, 0:1)
Suci: Goran Gavrilović (Hrvatska) i Nenad Goljanin (Srbija)
Nais: Lazić 15 obrana, Mitrović, Pavičić, Kosić, Budurin, M. Milošević 3, Mickić 1, Lekić 1, Živić 1, Nikolić, Malenović, D. Milošević, Stoiljković, Stjepanović 1.
Solaris: Šparada 3 obrane, Malenica, Komadina 1, Štrkalj, Begović, Erak, Vlahović 1, Pelicarić 1, Bušelić, Bulat, Koprčina 1, Jukić, Kreković.
Igrač više: Nais 1/8; Solaris 3/11.
Peterci: Nais 1/1; Solaris -.