OBAVIJEST NAVIJAČIMA ZA UTAKMICU SOLARIS – PARTIZAN

Za kvalifikacijsku utakmicu za A1 RVL između VK Solaris i VK Partizan koja će se u petak od 20.00 sati odigrati na bazenu Crnica pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na bazen, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na bazen ( 1 sat prije utakmice).

Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na bazen bez važeće ulaznice

Ulaz s južne strane bazena bit će otvoren iznimno za navijačku skupinu FUNCUTI da se ne stvaraju gužve prilikom ulaska na glavni ulaz

Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa bazena za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

Posebno apeliramo na gledatelje da na bazen ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na bazenu.

VK Solaris je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na sjevernoj strani kod ulaza na vanjski bazen. U pratnji istih može biti samo jedna osoba – Potrebno se najaviti na glavni ulaz!

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

#VKSolaris