NINO MUDRAŽIJA NOVI JE IGRAČ SOLARISA!

Nino Mudražija od danas je novi igrač Solarisa, 25-godišnji napadač potpisao je ugovor sa “Sunčanima” do 2020. godine.

– Igrač desne strane s kojim smo popunili “rupu” na toj poziciji, ali može pokriti i više njih. Izrazitih plivačkih sposobnosti na čemu je cijeli stručni stožer težio jer nam takav profil igrača fali. Karakterom i stilom igre se uklapa u stil igre “Sunčanih” na kojem teži Kreković – kazao je šef stručnog stožera za sve kategorije Jure Marelja.

Mudražija je Riječanin koji je prošle dvije sezone proveo igrajući u redovima saudijsko-arapskog prvoligaša Al Ittihad-a, u kojem je osvoijo Nacionalno prvenstvo Suadijske Arabije 2017/18 i 2018/19 godine te je proglašem najboljim strijelcem lige. Karijeru je započeo u riječkom klubu Primorje Erste bank, gdje je tijekom 14-godina prošao sve mlađe uzraste i nastupao za seniorsku momčad. Osvajač je Prvenstva Hrvatske i Kupa Hrvatske 2013/14 i 2014/15 godine. Također, s U-17 reprezentacijom Hrvatske osvojio je Europsko juniorsko prvenstvo 2011. god i sudionik je Europskih sveučilišnih igara 2016. godine.

– Poziv Jure Marelje nisam mogao odbiti! Iznimno sam motiviran te željan rada i dokazivanja u novoj sredini. Nadam se da ću svojim kvalitetama pridonijeti uspjesima kluba u novoj sezoni i toliko željenom plasmanu u A1 ligu – kazao je Mudražija nakon potpisa za “Sunčane”.

Ninu želimo puno sreće i uspjeha u Solarisovoj kapici!