ZAPOČINJE NOVO EUROPSKO PUTOVANJE: SOLARIS PROTIV ZF EGERA DANAS OD 18:30 SATI

Mađarski grad Eger bit će početna točka nove natjecateljske sezone Solarisa. Sunčani danas od 18:30 sati protiv domaćina ZF Egera započinju novo europsko putovanje. Službeno će danas biti otvorena sezona 2019/2020.

Pripreme Sunčanih trajale su nepunih mjesec dana, a cijele pripreme odrađene su na vanjskom bazenu u Crnici.

Sunačni su u povijesni grad Eger stigli u četvrtak u večernjim satima, a točno 24 sata prije početnog sučevog, zvižduka odradili i službeni trening. Vrijeme je sunčano i ugodno, temperatura je u pojedinim dijelovima dana varira od 20 do 25 stupnjeva Celzijeva.

– Točno je da se naša ekipa dosta promijenila. Zbog toga mislim kako nam je LEN Kup došao prebrzo, jer smo još u fazi uigravanja. Također, činjenica je da imamo dosta tešku grupu s ozbiljnim ekipama. Naša obveza je doći na turnir i dati sve od sebe i nadati se da će to biti dovoljno da se plasiramo među prve dvije ekipe i prođemo dalje. – poručio je na službenoj konferenciji za medije trener Solarisa Joško Kreković koji je na put poveo sljedećih 15 igrača koji će konkurirati za ovaj dvoboj:

1 Marin Šparada, 2 Ivan Malenica, 3 Vice Erak, 4 Nikola Štrkalj, 5 Domagoj Bulat, 6 Branimir Herceg, 7 Andrija Vlahović, 8 Roko Pelicarić, 9 Nino Mudražija, 10 Bruno Sabioni, 11 Eugen Koprčina, 12 Željko Kovačić, 13 Ivan Jukić, 14 Mateo Sabioni i Ante Ljubičić.