Otvaranje sezone A2 Triglav RVL; Susret s Cattarom uvertira u uzbudljiv tjedan!

Sutrašnjom utakmicom u Crnici počinje dvanaesto izdanje A2 Regionalne vaterpolo lige. U ovoj sezoni nastupit će 12(dvanaest) klubova u drugom razredu. Sustav natjecanja izmjenjen je zbog brojnih reprezentativnih događaja. Kalendar utakmica najviše je izmjenilo Europsko prvenstvo u vodenim sportovima koje će se u prvom mjesecu održati u Budimpešti.

“Sunčani” u prvoj utakmici A2 Regionalne lige dočekuju kotorski “Cattaro”. U zadnjoj međusobnoj utakmici koju su odigrale ove dvije ekpe, završila je visokom pobjedom Solarisa rezultatom 17:5. Utakmica je zakazana u subotu u 18:30h, kada će “Sunčani” prvi put zaplivati u novom sastavu i prikazati se navjernijim navijačima u najboljem izdanju pred turnir LEN Euro Kupa koji se održava od 27. – 29. rujna u Šibeniku.

Dodajmo, da Sunčane čeka uzbudljiv sljedeći tjedan: U novom terminu zbog europskih utakmica kod riječkog Primorja EB gostujemo 25. rujna u 20:00h na bazenima Kantrida, a onda nam slijedi domaćinstvo LEN Euro Kupa koji se nakon dugih 10 godina vraća na kultni šibenski bazen Crnica.

Delegat je gosp.Mladinić, a sudci utakmice su Sivčević i Banovac.