Nade na Erasmus programu kod ZPK-a u Zagrebu

Od 8. do 10.studenog naše Nade u Zagrebu provele su zanimljiv i sadržajan vikend. Naime, Nade su odradile mini-pripreme odnosno Erasmus program koje smo sproveli zajedno sa svojim sportskim prijateljima ZPK-om.

Prvi dan mini-ciklusa Nade su odradile uvodni trening u Domu sportova točnije na plivalištu u Daničićevoj ulici. Sljedećeg dana posjetili smo Muzej “Našeg Malog” ~ Muzejno – Memorijalni centar Dražena Petrovića. Obilaskom centra i upoznavanjem s mnogobrojnom poviješću koju nam je Dražen ostavio, iznenadio nas je dolazak majke Biserke, koja je čuvši od osoblja muzeja da su djeca iz Šibenika trenutno u muzeju došla te održala kratko predavanje o životu Dražena u njihovim godinama. Sveopće oduševljenje nastalo je kad je majka Biserka odlučila VK Solarisu posvetiti košarkašku loptu na lik Dražena Petrovića koja će krasiti naše vitrine.

Subotu i nedjelju na bazenu Mladost na Savi odrađeni su preostali treninzi i dvije trening-utakmice između dvaju klubova te je u posljepodnevnim satima uslijedio oproštaj s prijateljima i polazak kući.

Na mini pripremama sudjelovalo je 22-je “Sunčanih”, a voditelji putovanja bili su Bruno Sabioni i Edi Brkić.