DERBI U CRNICI: SOLARIS PROTIV RADNIČKOG DANAS OD 17.30 SATI!

Vaterpolisti Solarisa danas od 17.30 sati igraju protiv Radničkog u Crnici u derbiju A2 Regionalne lige. Nakon devet odigranih kola bit će ovo dvoboj između dvije ekipe koje se nalaze na vrhu prvenstvene tablice. Sunčani su trenutno drugi s 27 osvojenih bodova, dok se Radnički nalazi na prvom mjestu s isto toliko bodova ali boljom gol-razlikom. 

– Ova utakmica je derbi, jer i mi i oni imamo po devet pobjeda, međutim ne smatram da će odlučivati bilo što o konačnom ishodu sezone. Ona nosi tri boda i ništa više. Plasman u A1 regionalnu ligu određivat će se u veljači i ožujku iduće godine kada se bude igrala Liga 6. Protivnika respektiramo, ali ga se ne bojimo. Znamo njihove dobre stvari, međutim mišljenja sam da smo barem podjednaki, ako ne i bolji od njih. Uz to, ne sjećam se da smo izgubili neku utakmicu Regionalne lige u Crnici – kazao je Solarisov trener Joško Kreković na konferenciji za medije.

Slično kao i svoj trener razmišlja i kapetan Vlahović:

– Radnički je odlična momčad, kao i svaka srpska ekipa dosta su agresivni, no za razilku od nekih drugih regionalnih ligaša oni imaju i kvalitetu. U njihovim redovima je nekoliko igrača koji su na spisku srpskog izbornika Savića poput vratara Dobožanova ili centra Toholja te Lukića… Ipak, uz sav respekt prema Radničkom mi smo favoriti. Smatram kako u Crnici nitko protiv Solarisa nije favorit osim naših euroligaša. Međutim, želim napomenuti da neće biti kraj svijeta ako izgubimo u petak. Ima se još puno igrati do kraja sezone – zaključio je Andrija.

Sudci današnjeg dvoboja su Anđelić iz Zemuna i Gavrilović iz Zagreba. Delegat utakmice je Božo Vuletić iz Splita.