Derbi završio bez pobjednika; Slijedi Kup RH

I poslije deset kola u A2 regionalnoj ligi nastavlja se mrtva trka između Solarisa i Radničkog. Naime, njihova međusobna utakmica u Crnici završila je neriješeno 6:6.

Takvim ishodom puno nezadovoljniji mogu biti ‘sunčani’, jer su većim dijelom utakmice bili u vodstvu. Golom Koprčine na početku četvrte četvrtine poveli su 6:4. U utakmici s malo golova činilo se da bi to mogla biti odlučujuća prednost.

Međutim, sve ono dobro što su gradili tijekom susreta, momci trenera Joška Krekovića ispustili su u razmaku od samo 25 sekundi kada su gosti pogocima Guillaumea i Jankovića izjednačili na 6:6. Šteta, jer Solaris nije uspio kapitalizirati činjenicu da su čak 16 minuta uspjeli držati Radnički bez postignutog zgoditka.

Vrlo dramatično bilo je u posljednjoj minuti. Solaris je imao igrača više, kad je kapetan Vlahović prilikom šuta bio fauliran, ali…

Natjecanje u Regionalnoj ligi nastavlja se tek 1. veljače, nakon zimske pauze. Sunčane za kraj natjecateljske 2019. godine očekuje sudjelovanje na završnom turniru Kupa RH u Splitu.