BEGOVIĆ, ERAK, KREKOVIĆ I LIPAR VIŠE NISU IGRAČI SOLARISA

Ivo Begović, Karlo Erak, Karlo Kreković i Kristijan Lipar više nisu igrači Solarisa. Njihovi ugovori sa “Sunčanima” su istekli te su oni slobodni igrači.

Begović je u Solaris došao prošle 2017/18 sezone ,a debi za Solaris upisao je 13. listopada u utakmici s Valjevom gdje je postigao i dva pogotka. U jednoj provedenoj sezoni u A2 ligi zabilježio je ukupno 18 službenih nastupa u narančastoj kapici i pritom je postigao 16 zgoditaka.

Dvadesetpetogodišnji desni vanjski i povratnik u Crnicu Karlo Erak stigao je u lipnju 2018. godine, te je odigrao sve službene utakmice u kojima je postigao 10-ak golova. Napušta “Sunčane” radi prihvatnih razloga.

Karlo Kreković se “Sunčanima” pridružio prošlo ljeto, a u službenim susreta mrežu je tresao ukupno četrnaest puta.

Bek “Sunčanih” Kristijan Lipar svoj debi za Solaris upisao je 15. listopada 2016. godine. U tri godine provedenih u narančastoj kapici u A2 ligi upisao je 29 službenih utakmica te pritom postigao 20 pogodaka.

VK Solaris zahvaljuje Ivi, Eraku, Krekoviću i Kristijanu na svemu što su dali u solarisovoj kapici i želi im puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri!