Nastavlja se pakleni ritam ‘Sunčanih’…

Vaterpolisti Solarisa nastavljaju s paklenim ritmom. Nakon dvoboja u A2 Regionalnoj ligi te u LEN Eurokupu, na red je došao i Kup Hrvatske. Pred ‘Sunčanima’ je, naime, prva runda ovog natjecanja, kvalifikacijski turnir, koji će se kao i onaj nedavni u LEN Kupu, igrati u Crnici.

Prolaz u četvrtifinale tražit će u skupini u kojoj su još Siscia (utorak, 20.45h), Medveščak (srijeda, 10.30h) i Primorje EB (srijeda, 20.45h). U onoj drugoj skupini, koja se igra u Splitu, nalaze se POŠK, Zadar 1952 i Galeb MR. Prolaz dalje izborit će dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe, s tim da će pobjednik šibenske i drugoplasirani spitske skupine u četvrtfinalu igrati u grupi s Mladošću i Jadranom (turnir se igra u Zagrebu), dok će pobjednik splitske i druga momčad šibenske skupine igrati na četvrtfinalnom turniru u Dubrovniku, gdje ih čekaju Jug i Mornar. Solaris ne bi trebao imati problema s prolaskom dalje, ali je pitanje da li je bolje biti prvi ili drugi u skupini.

A čim odrade obveze u Kupu, šibenski vaterpolisti odmah se okreću Regionalnoj ligi. Naime, već u petak u Crnicu u 19:30h stiže Zadar 1952…